KRACHTPLAATS W I C H E L E N . N L
   
Overzicht

 
  de BOOM de GROTE AARD

op een bronstijdgraf


boom op graf


Rij van 3 gravenpaganistenBoom op graf


    We gaan naar Zandoerle met een marktveld, die van voor het jaar 1000 moet zijn met daarop het beroemde kanon. Wij komen echter niet zover, ervoor gaan we rechtsaf de Paddevenweg in en vrijwel direct rechts de straat Toterfout in. Steeds rechtdoor tot aan het rand van het bos, voorbij de laatste huizen links en parkeer daar. Loop direct links (huizen-kant) het bos in je vindt daar 3 graven uit de bronstijd (+3000 jaar). Verderop in het bos, richting Half Mijl, is de boom, waar we het hier over willen hebben.

    Boven ziet hij er zo uit in de winter en het graf is goed zichtbaar. Hij is in blakende gezondheid, zie linksboven. Het is het uiteinde van een rij van 3 graven en even verder, langs het pad, ligt de nederzetting uit de bronstijd.

    Deze boom wordt gebruikt door paganisten (foto links). Een algemene typering voor mensen, die zich bezig houdt met natuur en aardmysterien. Waarom komen deze mensen juist op deze boom af? Omdat het een boom is, die veel energie afgeeft. Laten we het even toelichten d.m.v. de volgende tekening.


    Boom op graf

    Boven, in de tekening, ziet u de boom op het graf staan. De graven liggen op krachtcentra, maar als u over het pad naar de andere graven loopt, loopt u over een brede leylijn. De grafheuvel met de boom, in het krachtcentrum, maar ook nog op het middelpunt van 2 brede leylijnen? Dit is een prachtige, unieke plek.