KRACHTPLAATS W I C H E L E N . N L
   
Overzicht

 
 
OVERASSELT

St. Walrick en de koortsboom


kerkje

koortsboom 1

heuveltje

kapel St.Warwick

koortsboom 2

koortsboom

  Het dorp Overasselt ligt achter Grave over de Maas in Noord Brabant. Als U via de N846, richting Nederasselt, het dorp binnenrijdt, vindt u aan de rechterkant een alleraardigst kerkje (protestants).
  Er ligt een prachtige leylijn over het pad tussen de graven door, de kerk zelf ligt op een kruis, dus ook aan de zijkant ligt een krachtige lijn

  Als je verder het dorp doorrijdt, aan het eind van het dorp rechtsaf slaan de Kasteelsestraat in. Voorbij het pannekoekenhuis linksaf, direct links de Heksenbergstraat in, even verder is er links een parkeerplaats. Als u de weg oversteekt, begint daar het wandelpad (rood) naar de St. Walrick-kapel. Op het einde van het pad rechts ziet u de kapel en de koortsboom iets verderop liggen.


  De krachtplek ligt echter niet bij de kapel en de boom, maar op het heuveltje direct rechts op foto koortsboom 1. Een centrum van vele krachtlijnen. Je zou kunnen zeggen, dat de boom op de verkeerde plek staat. Er zijn mensen, die dat weten, want zij hangen de lappen reeds in de bomen van dit heuveltje, een zeer krachtige plek (het zou een graf kunnen zijn). Pt. A is leuk. Daar ligt een bundel en de boompjes wijken in een U-vorm, waar de krachtlijnen tussendoor gaan.


  boom met gat

  Als u op het heuveltje de boom met dit gat hebt gevonden, dan staat u midden in de krachtige energie van deze heuvel. Als u naar de foto van de kapel St. Warwick kijkt, dan ziet u links de kapel, daarnaast een grote boom en rechts de koortsboom. Er loopt een leylijn tussen de muur van de kapel en de grote boom in. Deze boom geeft u energie, gaat u tussen de boom en de muur staan op punt K in tek. Het kan zijn dat deze plek te krachtig voor u is.